Maxar Technologies, проект на Радио Свобода, отразяващ Кримсподели нови сателитни изображения,

...
Maxar Technologies, проект на Радио Свобода, отразяващ Кримсподели нови сателитни изображения,
Коментари Харесай

Сателитни снимки показват щетите на Кримския мост

Maxar Technologies, проект на Радио Свобода, отразяващ Кримсподели нови сателитни изображения, които улавят вредите, породени от офанзивата на Кримския мост, цитира Украинская Правда .

Изображенията демонстрират, че северната част на моста, по-близо до континентална Русия, е развалена.

" Кримският мост е нападнат в 3 часа сутринта (съвпада с българското) в понеделник, 17 юли. Мостът свързва окупирания от Русия Крим и континентална Русия ", написа украинската медия.

Източници от Службата за сигурност на Украйна (СБУ) са декларирали за Украинская истина, че офанзивата е специфична интервенция на СБУ и украинския флот с потребление на наземни дронове.

Руските медии оповестиха, че в офанзивата са употребявани два дрона, които са предизвикали щета на един от секторите на моста. Спряна е работата на фериботния пункт сред полуострова и съветския Краснодарски край, краткотрайно е спряно и придвижването на коли по моста. Движението е отклонено през окупираните територии на континентална Украйна.

Руските  власти очакват да отворят едната страна на моста за в двете посоки придвижване на 15 септември, другата страна на моста ще бъде отворена за придвижване през ноември. Един от секторите на моста не може да бъде ремонтиран, написа украинската организация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР